DISKUSNÉ FÓRUM
Tipy a triky v kuchyni
Domáce cestoviny
Zdravím všetkých,
nenašla som žiadny recept na domáce cestoviny (rezance). Možno som zle hľadala. Mnohí píšu perfektné recepty, preto si myslím, že sa možno niekto nájde, kto vie urobiť domáce rezance. Keď sa robia priemyselne, možno sa dajú urobiť aj doma.
Ďakujem za odpoveď.
Andrea
- PREČÍTANÉ:
- 2021x
- REAKCIÍ:
- 3
- VYTVORIL:
- andreanmnv
- VYTVORENÉ:
- 2010-02-26 14:29:40
-
-
napísal:
- používateľ:
- 1simon
- pridané:
- 17:47 27.2.2010
ja si robim z muky mantler dam muku vajce sol trocha oleja a trosku vody vymiesim vygulam a necham zachvilu vysusit a potom pokrajam nie je to vobec zdlhave a chutove su dobre a nevaria sa tak dlho
-
-
napísal:
- používateľ:
- klea
- pridané:
- 19:01 28.2.2010
Zdravim, zaujali ma tiez domace rezance, kolko tam ide presne muky? Aky je rozdiel medzi mukami Promix a Mantler a mas s tym skusenosti? Ja som doteraz pouzivala na pecenie ale aj pri vareni rozne druhy Promix, bola som spokojna, len teraz sme kupili piecku a nas bezlepkovy chlebik, ktory mi normalne z truby chutil ma vobec nenadchol . :mad: Pekny vecer K.
-
-
napísal:
- používateľ:
- 1simon
- pridané:
- 16:42 1.3.2010
muky na rezance davam tak ze prisipavam aby som vytvorila take cesto co sa da gulat ja tiez pouzivam promixi a mantler pouzivam na zahustovanie na kyslo a na rezance aj kocky promix uni sa mi lubi na picu je taka lahka a aj na dolky ju pouzivam este chcem vyskusat forte pocula som ze je dobra na kysnute na chlieb pouzivam len mix b aj na halusky chlieb peciem len v rure