DISKUSNÉ FÓRUM

Rôzne

Výroba a predaj bezlepkových zákuskov

Dobrý deň,

prosím Vás viete mi poradiť, čo všetko by som si mala preštudovať, keby som chcela vyrábať a distribuovať bezlepkové zákusky? Ďakujem veľmi pekne za pomoc. Keby sa to podarilo tak by sa minimálne v Trenčíne objavili v kaviarňach zákusky aj pre nás celiatikov. Sú to zatiaľ len plány ale dúfam, že sa budú dať zrealizovať. Za každú pomoc budem vďačná.

PREČÍTANÉ:
1861x
REAKCIÍ:
1
VYTVORIL:
ZuzkaV
VYTVORENÉ:
2009-05-21 22:13:58
  • napísal:
    používateľ:
    BEZLEPKOSHOP
    pridané:
    22:46 23.5.2009

    Milá Zuzka! Ku prevádzke potrebuješ všetky náležitosti ako u klasickej výrobe zákuskou, ( hygienicke a bezpečnostné predpisy a normy) a plus ked to majú byť certifikované bezlepkové zákusky tak si treba dať spraviť atesty ( Robí to Výskumný ústav potravinársky), na konkrétne výrobky, ale tie budeš môcť dať spraviť až ked budeš mať prevádzku schválenú. Bližšie by si sa mala spýtať bud na Hygienickom ústave kde patrí vaše mesto,alebo aj na tom Výskumnom ústave potravinárskom tam Ti budú určite vedieť presne povedať, aký je postup. mária

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ