DISKUSNÉ FÓRUM

Povolené/nepovolené výrobky (potraviny)

kysle uhorky

mozeme jest kysle uhorky? ved je tam predsa ocot nie?

PREČÍTANÉ:
2446x
REAKCIÍ:
4
VYTVORIL:
Anonym
VYTVORENÉ:
2006-03-29 18:34:02
  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    14:46 30.3.2006

    Treba hladat take, kde je vinny ocot.

  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    17:16 30.3.2006

    Existuju uhorky vo vinnom octe??? Ktore su to? Po styroch rokoch by som si uz aj dala ;)

  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    08:48 31.3.2006

    Su take, neviem presne ten nazov, ale je v nom slovo d'or.

  • napísal:
    používateľ:
    dilka
    pridané:
    09:41 31.3.2006

    Normalny ocot mozme jest,potvrili mi to vo ceskom VUPP/vys.ustav potravinarsky/konkretne p.ing.Gabrovska,sa tym zaobera.Normalny,to znamena kvasny ocot aj ked sa vyrobi z obilia,ktore mi nemozme,po takom spracovani ,ake je nutne pre vyrobu octu,tam lepok uz nemoze prezit,Je to aj na amrickej internetovej stranke www.enabling.org/ia/celiac/vinegar.html.Takze ak v zlozeni kyslych uhoriek ,alebo inej nakladanej zeleniny nic ine podozrive ,okrem octu nie je ,tak to mozme!Pozor len na maltovy ocot,je tmavej farby a vyraba sa inymi procedurami ako kvasny,ale taky som u nas ani nevidela. :D :D

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ