DISKUSNÉ FÓRUM

Povolené/nepovolené výrobky (potraviny)

HERA

Prosim o radu, momentálne som na prísnej bezlepkovej diete a takisto musim obmedzovat kravske mlieko, soju a aj laktozu, na tieto mam intoleranciu. Teraz pred Vianocami si chcem upiect svoje oblubene linecke pecivo, kde som vzdy davala Heru, ale v zlozeni je napisane, ze obsahuje susenu syrovatku a neviem či to nahodou neobsahuje niečo mliečne. Mozem ju nahradit niecim inym? Kupila som si maslo Alsan S - bezmliecny margarin, je mozne pouzit tento? Dakujem.

PREČÍTANÉ:
1819x
REAKCIÍ:
2
VYTVORIL:
Mirka B.
VYTVORENÉ:
2013-12-21 21:00:04
  • napísal:
    používateľ:
    milena5
    pridané:
    12:45 9.1.2014

    ahoj! ani moj syn nemože nič,čo obsahuje bielkovinu kravského mlieka.Pri pečení použi Smetol alebo Palmarín.

  • napísal:
    používateľ:
    KEXAME
    pridané:
    18:09 16.11.2014

    vo vsetkych mliecnych vyrobkoch je laktoza, tvaroh, jogurt,mlieko, srvatka, zincica, syry, jedno ci tavene alebo tvrde syry. Kto ma intoleranciu na laktozu moze mat z tych vyrobkov problem

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ