DISKUSNÉ FÓRUM

Povolené/nepovolené výrobky (potraviny)

Dr. Oetker

Prosim vas ako je to s vyrobkami od dr. Oetkera? (prasok do peciva, skoricovy cukor, pudingy atd.) Povazujete ich a bezpecne? Na stranke maju uvedene, ze mozu obsahovat stopy lepku. Pouzivate ich aj napriek tomu? Mate potom tazkosti ?

PREČÍTANÉ:
2130x
REAKCIÍ:
2
VYTVORIL:
NataskaNataska
VYTVORENÉ:
2013-11-05 11:47:30
  • napísal:
    používateľ:
    zuzanab
    pridané:
    13:23 5.11.2013

    Ja používam len výrobky dr. Oetker, teda čo sa týka pudingov, práškov do pečiva atd..... Sú asi najlepšie a nemala som zatial žiadny problém.

  • napísal:
    používateľ:
    KEXAME
    pridané:
    18:15 16.11.2014

    dr.oetker nepouziva v pudingoch a kremovych prasok psenicny skrob, iba kukuricny. je to aj na ich stranke. prasok do peciva nepouzivat, radsej sodu bicarbonu, je to tiez kypridlo, ked uz, podla mna je to zbytocnost.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ