DISKUSNÉ FÓRUM

Povolené/nepovolené výrobky (potraviny)

cappucino

caute,možeme cappucino? su tam nejake ečka, ale ako alergen je tam spomenuta iba laktoza, tak neviem ako je to s glutenom...diky

PREČÍTANÉ:
1880x
REAKCIÍ:
3
VYTVORIL:
adi
VYTVORENÉ:
2009-01-11 11:23:50
  • napísal:
    používateľ:
    Rosie
    pridané:
    17:40 11.1.2009

    Tak potom asi mozes, nie? Ak nemas laktozovu intoleranciu ;)

  • napísal:
    používateľ:
    adi
    pridané:
    23:17 11.1.2009

    ano aj ja si myslim ze mozem,ale v bezlepkovej diete som len zaciatocnik a preto sa bojim novych veci...tak som tu chcela zistit ci niekto z vas pije kapucino a ak ano tak ake... niekedy nenapisu vsetko na obal a tie Ečka nemam velmi prestudovane........

  • napísal:
    používateľ:
    luccy500
    pridané:
    17:41 14.11.2012

    Ja som vo vela capučin lepok videla takže ked o nejakom viete čo je ok sem s nim :-)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ