DISKUSNÉ FÓRUM

Povolené/nepovolené výrobky (potraviny)

Bogoly

Sledujem, že najjnovšie u rôznych šalátov s majonézou sa objavuje oznam, že sú vyrobené z kukuručného škrobu, Aké máte ostatní "kolegovia" informácie, alebo skúsenosti v tomto smere? Sú tieto výrobky - ako vlašský -parížsky - rybací atď šalát naozaj bezlepkové? Kedysi som ich odvážne konzumoval, keď som ešte (-15 rokov) nevevedel o svojej diagnóze. Ako je to teraz? Koantaktoval niekto výrobcu/výrobcov. Nachvál neuvázam meno, aby to neplatitlo, ako reklama.

PREČÍTANÉ:
1756x
REAKCIÍ:
6
VYTVORIL:
Bogoly
VYTVORENÉ:
2006-05-16 07:23:10
  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    08:23 16.5.2006

    Vlassky aj parizsky salat obsahuju okrem tej majonezy, ktoru mozeme, aj salamu. A to predpokladam, ze taku, z kategorie lacnejsich...takze je velka pravdepodobnost, ze bezlepkova teda nebude. Ja osobne salaty tohto typu nekonzumujem. Ked uz mi ide nieco take na chut, dam si radsej nejaku tresku alebo rybaci salat. Suzann

  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    16:09 16.5.2006

    Suzann, aku tresku, resp. rybaci salat muozeme? mary

  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    21:41 16.5.2006

    ja osobne som kontaktovala RYBU zilina. taky modry vrchnacik. odpisali mi ze rybaci salat a treska su bezlepkove.niekde som tu odpoved aj uverejnila, tak skuste pohladat. odvtedy ich veseloooo konzumujem, zatial bez negativnych reakcii a to mam velmi citlive crevo. takze dobru chut aspon k rybacim salatom. parizsky, vlassky a pod., podla mna ziadny nesplna bezlepk.parametre. maja

  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    13:28 18.5.2006

    Ahoj Zuzka, to akože všetky rybacie z RYBY sú bezlepkové?ˇJa si zvyknem občas kupovať rybací so zeleninou (zlaté tety v RYBE mi preštudovali zloženia a tento jediný sa zdal byť istotne bezlepkový). Na iné som si netrúfla a taaak by som si dala - majú ich všelijaké. Ď Inga :)

  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    09:11 19.5.2006

    Ahoj Inga, v rybe si davam tresku a rybaci s kukuricou a obcas ohnivy ci palivy (neviem presny nazov) a k tomu si davam matjesy v oleji. Doteraz som este nemala ziadne problemy. Ozaj a v tom cinskom bystre oproti poste maju aj bezlepkove fajnoty. Bola si tam uz? Suzann

  • napísal:
    používateľ:
    ingar
    pridané:
    11:12 22.5.2006

    Ďakujem za dobré správy o RYBE. V tom novom činskom bistre som bola, aj som vyspovedala toho jediného "bieleho" kuchára a podľa jeho info je tam toho bezlepkového viac, ale pravdu povediac, po vlastnej skúsenosti tam už nechodím. Maximálne tak na kebab, ale minule mi ho poliali akousi omáčkou a zase mi nebolo 2x dobre, takže asi tak. Pá, Inga :)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ