MAGAZÍN

Bezlepkový chlieb

Bezlepkový chlieb

Téma
Tajomstvo pečenia chleba
Prečítané
7553x prečítané
Vytvorené:
23:19 09.9.2002
Hodnotenie:
Čo potrebujeme: 0,5kg bezlepkovej múky (napr. zmes PROMIX-UNI od spoločnosti Novalim), 1 kocku droždia (42g), trochu soli, trochu cukru, 1 polievkovú lyžicu kyslej smotany, 1 polievkovú lyžicu oleja, vlažnú vodu podľa potreby...
Bezlepkový chlieb

Bezlepkový chlieb

Téma
Tajomstvo pečenia chleba
Prečítané
6890x prečítané
Vytvorené:
09:30 10.4.2003
Hodnotenie:
270 g bezlepková múka PROMIX CH, droždie/veľkosti orecha/ 3,1 dcl vlažnáj voda, kryštálový cukror, 1 polievková lyžica oleja, 1/2 malý pretlačený zemiak /uvarený v šupke deň dopredu/ . ...
Bezlepkovy chlieb z promixu T

Bezlepkovy chlieb z promixu T

Téma
Tajomstvo pečenia chleba
Prečítané
5867x prečítané
Vytvorené:
19:52 14.12.2006
Hodnotenie:
BEZLEPKOVY CHLIEB z promixu T Indegridencie: - 1kg. Promix T - Kocka kvasnic Fala - Olej - Ocot Vinny...
Dobrý chlieb

Dobrý chlieb

Téma
Tajomstvo pečenia chleba
Prečítané
7525x prečítané
Vytvorené:
05:00 17.10.2009
Hodnotenie:
Ahojte v domácej pekárne zn Moulinex som upiekla výborný chlebík. Použila som múku Schär MixB , 40 dcl vody, kvasnice VIVO asi 22 g, sojové vločky, lanové semienko, soľ....
Chlebík z múky Schar

Chlebík z múky Schar

Téma
Tajomstvo pečenia chleba
Prečítané
12016x prečítané
Vytvorené:
20:46 08.5.2007
Hodnotenie:
Dnes som prvýkrát piekla chlebík z novej múky na predpis - Schar. Je neskutočne fantastický. Tak dobrý bezlepkový chlieb som ešte nejedla. Robila som ho klasicky v miske - kyske,množstvá podľa návodu na výrobku. Len chcem upozorniť, že v návode v slovenčine zabudli napísať, že treba pridať soľ. ...
Chlieb - dobrá rada!

Chlieb - dobrá rada!

Téma
Tajomstvo pečenia chleba
Prečítané
3874x prečítané
Vytvorené:
14:00 25.4.2006
Hodnotenie:
Posielam ešte ďalší trik ku chlebu: 3. Aby dlho vydržal - keďže pečiem chlieb z 1 kg múky - po vychladnutí chlieb nakrájam na krajce a dám ho ešte čerstvý v balíčkoch po 3 -4 ks do mrazničky. keď potom potrebujem chlieb tak ho vyberiem a ZOHREJEM V MIKROVLNKE - tak aby bol až trochu teplý. je potom ako čerstvo upečený len musíte počkať kým prechladne lebo sa vám roztečie maslo:))...