pridané 13.3.2009 o 07:46 prečítané 6166x

Kuracie soté

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 1
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

20 Min

Náročnosť

ľahká

Suroviny:

  • Kuracie mäso ( prsia, vykostené stehná), soľ, mleté čierne korenie, horčica, kečup, tvrdý syr, Solamyl alebo múka Promix PK,UNI, sladká smotana.

Postup:

Kuracie mäso pokrájame na rezance, osolíme, okoreníme. Na rozpálenom oleji za stáleho miešania opečieme. Pridáme 1 PL horčice a 2 PL kečupu, spolu podusíme, podlejeme troškou vody. V sladkej smotane rozmiešame Solamyl alebo bzl. múku a zahustíme. Podávame s ryžou. Na tanieri soté posypeme strúhaným syrom.

Pridal(a): evica39

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.