pridané 26.11.2007 o 20:04 prečítané 5026x

Bryndzové halušky

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 2
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

45 Min

Náročnosť

priemerná

Bryndzové halušky

Suroviny:

  • zemiaky
  • bezlepkovú múku
  • vajce
  • soľ
  • bryndza
  • kyslá smotana
  • mlieko

Postup:

Zemiaky ošúpeme a postrúhame.Pridáme toľko múky, aby bolo cesto dostatočne husté, vajce a soľ.Dáme variť vodu na sporák a keď vrie tak pretláčame halušky cez sito na halušky.Varíme asi 15 minút.Potom ich zlejeme a pridáme bryndzu, kyslú smotanu a po prípade ak je to nie spojité aj mlieko.Môžme podávať aj s opraženou slaninou.

Pridal(a): lucika

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.