CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 28.4.-2.5.

pridané: 14.4.2014 o 16:11 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 28.4. - 2.5.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 21.4.2014)

Kuracie Gordon blue, zemiaky s maslom                  

Bravčové rizoto, syr                     

Penne so šampiňónmi v syrovej omáčke 

Bravčový guláš, knedľa 

Pečený bravčový bôčik, kyslá kapusta, zemiaky        

Zapekané zemiaky so zeleninou a hermelínom   

Bravčové v uhorkovej omáčke, ryža 

Hovädzie varené, cestoviny

Sekaná s kukuricou, zemiaky      

Paprikový struk, paradajková omáčka, knedľa                

Mäso troch farieb, zemiaky          

Špagety alľamatriciana s cibuľou a slaninou, parmezán 

Bravčové stehno na paradajkách s bazalkou, ryža                   

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom  

Kuracie s citrónovou omáčkou, cestoviny      

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Bravčový guláš, knedľa

Pečený bravčový bôčik, kyslá kapusta, zemiaky

Bravčové v uhorkovej omáčke, ryža

Hovädzie varené, cestoviny

Sekaná s kukuricou, zemiaky

Paprikový struk, paradajková omáčka, knedľa

Mäso troch farieb, zemiaky

Bravčové stehno na paradajkách s bazalkou, ryža

Kuracie s citrónovou omáčkou, cestoviny

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.