CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 27.1.-31.1.

pridané: 13.1.2014 o 15:15 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 27.1. - 31.1.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 20.1.2014)

Kuracie stehenné po staročesky, ryža           

Bravčové na šampiňónoch, cestoviny            

Mäsový nákyp so zeleninou, varené zemiaky                

Závitok na smotane, knedľa            

Zapekané špagety s brokolicou, syr          

Hovädzie na korení, ryža               

Hrachová kaša, údené mäso, kyslá kapusta           

Fortov plátok, pečené zemiaky               

Lievance s marmeládou a čokoládou         

Husárska roláda, varené zemiaky                  

Bravčová pečienka na paprike, cestoviny             

Vaječná omeleta so špenátom, syr, zemiaky s maslom         

Segedínsky guláš, knedľa                

Halušky s bryndzou, slanina             

Vyprážané bravčová pečeň, varené zemiaky s maslom, uhorka   

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie stehenné po staročesky, ryža 

Bravčové na šampiňónoch, cestoviny

Mäsový nákyp so zeleninou, varené zemiaky

Hovädzie na korení, ryža

Hrachová kaša, údené mäso, kyslá kapusta

Husárska roláda, varené zemiaky

       

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.