DISKUSNÉ FÓRUM

Otázky do pléna

Pekaren ETA

Ahojte, kupila som si pekaren ETA a zatial som skusala iba recepty z prilozenej knizky. Konkretne ten na Mliecny chlieb sa mi podaril najlepsie, no rada by som vyskusala aj nejaky iny, ktory by bol chutnejsi. Nevie mi niekto pls. poradit recept s tym, ze by som ingrediencie mohla iba nahadzat a nemusela rucne vymiesovat? Dakujem.

PREČÍTANÉ:
2575x
REAKCIÍ:
7
VYTVORIL:
Hena
VYTVORENÉ:
2005-08-31 21:23:55
  • napísal:
    používateľ:
    Nataša
    pridané:
    15:45 5.9.2005

    Hena, pozri si prispevok: Pekaren ETA nie je zla... od Stork-a. Ja som skusila jeho recept a bol to najlepsi chlieb aky som upiekla. Ja do pekarne vzdy dam najskor tekutiny, nato muku a ostatne prisady a navrch kvasnice. Ked pouzijem susene kvasnice chlieb je vzdy lepsi ako ked dam cerstve. N

  • napísal:
    používateľ:
    Hena
    pridané:
    16:33 6.9.2005

    Dakujem za recept. Vyskusam a podelim sa o dojmy:-)Este sa chcem spytat, ako dosahujete , aby chlieb vydrzal dlhsie cerstvy. Ja som skusala este teply nakrajat a zamrazit, ale po rozmrazeni uz nie je velmi dobry. Mrvi sa a je suchy. Mate nejaku radu? Dakujem.

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    09:50 7.9.2005

    Ja chlieb rozdelím na menšie kusy a dám do mrazničky. Po vybratí a rozmrazení dám jednotlivé plátky do mikrovlnky asi na 20 - 30 sek. (to si musíš odskúšať), nechám vychladnúť a môže sa konzumovať. Je úplne mäkkučký, ako čerstvo upečený. Musíš to robiť tesne pred jedením, lebo po čase chlieb opäť stvrdne. JanaM

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    09:53 7.9.2005

    Ešte som zabudla na guarovú gumu. Ja používam múku Mantler, tá už guarovú gumu obsahuje, ale ak robíš z Promixu, treba ju pridať do cesta, aby sa chlieb nemrvil. JanaM

  • napísal:
    používateľ:
    Hena
    pridané:
    11:38 13.9.2005

    Ahojte, dakujem za recept. Musim potvrdit, ze to bol zatial najlepsi chlieb zo vsetkych pokusov, ktore som doteraz mala:-) Kedze mam asi tu novsiu ETU, tak som dala program KLASIK a podarilo sa. Guarovu gumu som nepridavala, lebo neviem, kolko sa jej ma pridat. Jani, mozes poradit? Dakujem.

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    14:18 14.9.2005

    Ja dávam 1 čajovú lyžičku (trošku kopcovitú) na 1 kg múky (niekde som to vyčítala, neviem už kde). JanaM

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    11:32 29.3.2006

    Mne sa veľmi osvedčilo piecť chlebík aj s nastrúhaným vareným zemiakom. Všetky ingrediencie dám podľa rozpisu a k tomu pridám ešte ten zemiak uvarený v šupke a najemno nastrúhaný. Zdal sa mi ten chlebík menej suchý a drobivý. Veď predsa aj klasické lepkové chleby sú lepšie zemiakové. Tak vyskúšaj

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ