DISKUSNÉ FÓRUM

Urgentné otázky

stravovanie v práci- na stavbe

Dobrý deň,
som tiež celiatik a chcel by som ísť pracovať na stavbu (ideálne do zahraničia)ale najviac ma odrádza otázka stravovania. Máte s tým, prosím, Vy alebo Vaši známi skúsenosti? Budem velmi vďačný za každú radu, názor!

PREČÍTANÉ:
1605x
REAKCIÍ:
4
VYTVORIL:
Robert
VYTVORENÉ:
2015-02-08 21:10:01
  • napísal:
    používateľ:
    swat
    pridané:
    09:25 9.2.2015

    Dobry den, skusim zacat ja. Nemam priamo skusenost so stavbou iba z pracou vo fabrike. Staci ak tam bude mikrovlnka :) V anglicku ju mali vsade. V zahranici by to nemal byt problem podla mna, mat mikrovlnku hoci aj v unimobunke nie je ziadna rarita. Oni sa zvyknu starat o robotnikov...teda ak nechcete ist niekde otrocit, ale to vam podla mna za znicene zdravie stat nebude. No a ked tam bude mikrovlnka, tak si viete doma pripravene jedlo ohriat a jeden problem je vyrieseny :) Neviem ako to je z chlebom, ak tam nebudete chciet ostat zit tak si pekarnicku asi nekupite...ostava podla mna nakup hotoveho. Z neho si pripravite sendvice na desiatu a olovrant, doplnite to snickerskou, bananmi a energia by nemala chybat :) Zaciatky mozu byt tazsie, ale celiakia podla mna nie je taka prekazka ako sa na prvy pohlad zda.

  • napísal:
    používateľ:
    Robert
    pridané:
    14:44 9.2.2015

    swat, vďaka za typ a Váš názor

  • napísal:
    používateľ:
    PeterKr
    pridané:
    20:35 9.2.2015

    Dobry den, pozrite sa na e-shop www.jedzhned.sk Vsetko jedlo na stranke je bezlepkove a je uz navarene. Staci ho zohriat v horucej vode (ja jedlo v obale zohrievam priamo v rychlovarnej konvici) alebo v mikrovlnke. Skladuju sa pri izbovej teplote a trvanlivost je od 6 mesiacov az po 1 rok. Na tyzdnovky uplne super, kazdy mozete mat ine jedlo.

    • napísal:
      používateľ:
      Robert
      pridané:
      22:12 11.2.2015

      to sa hodí pre každý prípad, ďakujem

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ