DISKUSNÉ FÓRUM
Urgentné otázky
stravovanie v práci- na stavbe
Dobrý deň,
som tiež celiatik a chcel by som ísť pracovať na stavbu (ideálne do zahraničia)ale najviac ma odrádza otázka stravovania. Máte s tým, prosím, Vy alebo Vaši známi skúsenosti? Budem velmi vďačný za každú radu, názor!
- PREČÍTANÉ:
- 1605x
- REAKCIÍ:
- 4
- VYTVORIL:
- Robert
- VYTVORENÉ:
- 2015-02-08 21:10:01
-
-
napísal:
- používateľ:
- swat
- pridané:
- 09:25 9.2.2015
Dobry den, skusim zacat ja. Nemam priamo skusenost so stavbou iba z pracou vo fabrike. Staci ak tam bude mikrovlnka :) V anglicku ju mali vsade. V zahranici by to nemal byt problem podla mna, mat mikrovlnku hoci aj v unimobunke nie je ziadna rarita. Oni sa zvyknu starat o robotnikov...teda ak nechcete ist niekde otrocit, ale to vam podla mna za znicene zdravie stat nebude. No a ked tam bude mikrovlnka, tak si viete doma pripravene jedlo ohriat a jeden problem je vyrieseny :) Neviem ako to je z chlebom, ak tam nebudete chciet ostat zit tak si pekarnicku asi nekupite...ostava podla mna nakup hotoveho. Z neho si pripravite sendvice na desiatu a olovrant, doplnite to snickerskou, bananmi a energia by nemala chybat :) Zaciatky mozu byt tazsie, ale celiakia podla mna nie je taka prekazka ako sa na prvy pohlad zda.
-
-
napísal:
- používateľ:
- Robert
- pridané:
- 14:44 9.2.2015
swat, vďaka za typ a Váš názor
-
-
napísal:
- používateľ:
- PeterKr
- pridané:
- 20:35 9.2.2015
Dobry den, pozrite sa na e-shop www.jedzhned.sk Vsetko jedlo na stranke je bezlepkove a je uz navarene. Staci ho zohriat v horucej vode (ja jedlo v obale zohrievam priamo v rychlovarnej konvici) alebo v mikrovlnke. Skladuju sa pri izbovej teplote a trvanlivost je od 6 mesiacov az po 1 rok. Na tyzdnovky uplne super, kazdy mozete mat ine jedlo.
-
-
napísal:
- používateľ:
- Robert
- pridané:
- 22:12 11.2.2015
to sa hodí pre každý prípad, ďakujem