pridané 22.5.2012 o 13:44 prečítané 4504x

Pečená cvikla s bryndzou

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

20 Min

Náročnosť

ľahká

Pečená cvikla s bryndzou

Suroviny:

  • 125 g Liptov Bryndze
  • 70g Liptov Masla
  • 4 cvikly
  • aceto balsamico
  • olivový olej extra virgin
  • soľ a čierne korenie
  • ½ PL posekaného tymiánu
  • ½ PL posekanej petržlenovej vňate

Postup:

Liptov Bryndzu zmiešame s bylinkami a Liptov Maslom. Dáme na 15 minút do chladničky.

V miske vyšľaháme emulziu z oleja, octu, soli a korenia. Cviklu ošúpeme a nakrájame na 7mm hrubé kolieska. Tie následne ponoríme do emulzie a poukladáme na plech.

Dáme zapiecť do rúry na 15 minút. Vyberieme, necháme vychladnúť a ukladáme na seba na striedačku s vrstvou Liptov Bryndze.

Podávame s bezlepkovým chlebom a listovým šalátom.

Pridal(a): Miro Kubečka pre Liptovskú mliekareň

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.