pridané 5.1.2008 o 10:20 prečítané 2555x

Kapusta s klobásou

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

15 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Je to rýchle a sýte jedlo. Kyslá kapusta je výborná zásobáreň vitamínu C, preto je dobré ju zaradiť do jedálneho lístka práve v týchto zimných dňoch.

Suroviny:

  • Kyslú sudovú kapustu, cibuľu, klobásu domácu alebo kabanos

Postup:

Na cibuľový základ dáme na kolieska pokrájanú klobásu. Chvíľu podusíme, pridáme kyslú kapustu a dodusíme. Na ochutenie pridáme paradajkový pretlak a trochu cukru.
Podávame s chlebom.

Pridal(a): gasi

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.