pridané 1.1.2008 o 12:25 prečítané 2613x

Jaternicový pekáč

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

30 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Toto jedlo nám najlepšie chutí vtedy, keď sme na zabíjačku už aj zabudli. Ešte že vymysleli mrazničky. Jaternice v nej vydržia pár mesiacov.

Suroviny:

  • zemiaky, kyslú sudovú kapustu, jaternicu

Postup:

Pekáč vystleme kyslou kapustou. Poukladáme na hranolky pokrájané zemiaky. Na to navrstvíme jaternicu a prikryjeme opäť kyslou kapustou. Pekáč môžeme i nemusíme natierať tukom. Každý vie, aký má cholesterol. Dáme upiecť a len čakáme, kedy to už konečne bude hotové.

Pridal(a): gasi

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.