pridané 1.1.2008 o 10:16 prečítané 4758x

dedinské zemiaky s klobásou

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

45 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Podávame podľa chuti. Môže byť kečup, horčica, kyslé uhorky, cvikľa...

Suroviny:

  • Zemiaky, cibuľu, klobásu (môže byť párka, saláma), kukuricu, pochutiny soľ, oregano, ľan, sezam, ml. rasca, saturejka

Postup:

Zemiaky a klobásu pokrájame na malé kocky, cibuľu nadrobno.
Všetko aj s kukuricou spolu zamiešame a dáme do pekáča. Kto chce mať dietnejšie, pekáč nemastí tukom, ale len podleje vodou a dá zakryté do rúry piecť.

Pridal(a): gasi

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.