pridané 16.10.2007 o 16:39 prečítané 3404x

FRANCÚZSKE ZEMIAKY PO SLOVENSKY (FAZUĽOVÉ)

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

1 Hodina 30 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

FRANCÚZSKE ZEMIAKY PO SLOVENSKY (FAZUĽOVÉ)

Suroviny:

  • uvarenú fazuľu aj s vodou, v ktorej sa varila, očistené a na kolieska nakrájané zemiaky- uvarené v šupke, postrúhaný tvrdý syr, cibuľku spenenú na oleji,žampiňóny z konzervy, tuk na vymastenie zapekacej misy.

Postup:

Do vymastenej misy ukladáme nakrájané zemiaky, uvarenú fazuľu, osmaženú cubuľku,žampiňóny, postrúhaný syr, nakoniec znova vrstvu zemiakov, podľa chuti soľ, korenie. Všetko zalejeme vodou z uvarenej fazule a zakryté zapekáme v rúre. Pred koncom na chvíľu odkryjeme a necháme zapiecť do ružova.

Pridal(a): tanuska

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.