pridané 8.4.2013 o 21:02 prečítané 3534x

Šalát zo stopkovitého zeleru s hrozienkami a orechmi

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

15 Min

Náročnosť

ľahká

Tento recept som našla na internete. Keď som ho vyskúšala, mala som úspech, šalát nám veľmi chutil. Šalát sa dá jesť ako príloha k mäsu alebo tiež ako príloha k mäsu a zemiakom. Dobrú chuť :-)

Suroviny:

  • 1 zväzok zeleru stopkovitého
  • 1 balíček sušených hrozienok
  • 1,5 hrsť vlašských orechov
  • 1 tatárska omáčka Hellmans /malé balenie - jedna porcia/
  • 1 kyslá smotana - väčšie balenie
  • soľ

Postup:

Zeler si umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Orechy nasekáme na menšie kúsky a pridáme k zeleru spolu s umytými hrozienkami. Pridáme tatársku omáčku a kyslú smotanu. Spolu všetko premiešame a môžeme trošku osoliť. Na 15 minút dáme do chladničky a môžeme podávať. Môžeme šalát dať ako prílohu k mäsu, alebo len pridať k mäsu a zemiakom na zmenu chuti.

Pridal(a): janasen

Diskusia k receptu (1)

  • napísal:
    používateľ:
    janasen
    pridané:
    15:02 1.5.2013

    Výborne to chutí aj s pridanými jablkami nakrájanými na kocky.....:-)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.