pridané 8.4.2013 o 21:02 prečítané 3534x
Šalát zo stopkovitého zeleru s hrozienkami a orechmi
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Tento recept som našla na internete. Keď som ho vyskúšala, mala som úspech, šalát nám veľmi chutil. Šalát sa dá jesť ako príloha k mäsu alebo tiež ako príloha k mäsu a zemiakom. Dobrú chuť :-)
Suroviny:
- 1 zväzok zeleru stopkovitého
- 1 balíček sušených hrozienok
- 1,5 hrsť vlašských orechov
- 1 tatárska omáčka Hellmans /malé balenie - jedna porcia/
- 1 kyslá smotana - väčšie balenie
- soľ
Postup:
Zeler si umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Orechy nasekáme na menšie kúsky a pridáme k zeleru spolu s umytými hrozienkami. Pridáme tatársku omáčku a kyslú smotanu. Spolu všetko premiešame a môžeme trošku osoliť. Na 15 minút dáme do chladničky a môžeme podávať. Môžeme šalát dať ako prílohu k mäsu, alebo len pridať k mäsu a zemiakom na zmenu chuti.
Pridal(a): janasen
Diskusia k receptu (1)
-
-
napísal:
- používateľ:
- janasen
- pridané:
- 15:02 1.5.2013
Výborne to chutí aj s pridanými jablkami nakrájanými na kocky.....:-)